top of page
banner%20hvide%20krus_edited.jpg

Ny adresse, kom og besøg os i Flyverbyen:
Indkørsel ved Amager Landevej 231, 2770 Kastrup

Kunsthåndværk i Danmark siden 2005

keramik_WEB.jpg

HÅNDLAVET I KØBENHAVN

perbo_keramik_puraraw_skåle_hvid (2).jpg

RUSTIK NORDISK DESIGN

En perfekt blanding af Nordisk minimalisme og keramisk kunsthåndværk

perbo_keramik_puraraw_skåle_petroleum (2).jpg

IKKE TO ER ENS

perbo_keramik_banner_hvide_krus%20(2)_edited.jpg

INGEN FABRIK,

INTET SAMLEBÅND,

INGEN MASKINE

Et team af tre meget travle keramikere 

logo_jpg-removebg-preview.png
Almanak.png
mad_og_kaffe-removebg-preview.png
banchina-removebg-preview.png
Screenshot_2022-09-28_141221-removebg-preview.png
22653274-livsstil-removebg-preview.png
Formel B.png
bianco.png
1519892025540-removebg-preview.png
Il_buco-removebg-preview.png
logo_transparent_small.png
palægade-removebg-preview-removebg-preview.png
uformel-removebg-preview.png
kokkeriet-removebg-preview.png
22653274-livsstil-removebg-preview.png
0x0 (1).png
download__1_-removebg-preview.png
download__3_-removebg-preview.png
download-removebg-preview.png
ibiza-food-studio-logo-1-white.png
22653274-livsstil-removebg-preview.png
alchemist-removebg-preview.png

Rustikke former og abstrakte dekorationer, med rødder i keramisk tradition

Per Bo er udannet keramiker og certificeret Pottemager, som understøtter at lave smukke og vellavet keramik. Med sine mange års erfaring og udannelse har Per Bo fintunet sine evner til at lave unikt håndværk i større mængder.

​

De sidste 15 år har Per Bo leveret keramik til restauranter og haft salg igennem flere leverandører.

​

Responsen direkte fra kunder og det tætte samarbejde med restauranter bliver brugt i den løbende kreative process, til at skabe nye former og nye visuelle effekter.

Et samarbejde med Per Bo, starter med en samtale om restaurantens vision og stil. Så vurderes det om en kombination af eksisterende designs, farver og effekter kan bruges direkte, i nye kobinationer eller med få ændringer. Hvis det kræver helt nye elementer, så laves der prototyper som samarbejde.

​

Når man diskutere design og udformning er brugen af de enkelte stykker keramik vigtigt, for at beslutte holdbarhed og ergonomi. En restaurant har mange bevægelige dele, og for at sikre en smidig drift skal keramikken være holdbar og ikke kun smuk. I de tilfælde hvor elegance og tynde materialer er vigtigt, accepteres en vis sårbarhed.a

Produktion, materialer og produkter er inspiceret og godkendt af Fødevarestyrelsen.

Alle materialer er af høj kvalitet og kommer fra Europa

bottom of page